POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
ČT 21.11.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Toskánská fazolová, červené fazole, rajčata, špenát, řapíkatý celer 49 | ||
1. | Menu 1: Koprová omáčka, vařené vejce/TOFU, brambory z Vysočiny vařené ve slupce 175 | |
2. | Tip týdne: NAŠE ČERSTVÉ semolinové špagety s oregánem, boloňská směs ze sojového masa a zeleniny, parmazán/tofu, bylinky 175 | |
3. | Menu 3: Pečený filet z tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup, okurkový salátek s česnekem a mátou 185 |
ČT 21.11.
Navigovat
Zjistit více
Brokolicová polévka s krutóny | 30 Kč | |
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi | 30 Kč | |
1. | Kuřecí prso,, GORDON BLEU´´ s bramborovou kaší a malým salátem | 169 Kč |
2. | Grilovaná vepřová játra na ohni s tenkými hranolky, přelité vlastní šťávou, servírované s domácí tatarskou omáčkou | 159 Kč |
3. | Hovězí krk na česneku se špenátem a chlupatým knedlíkem | 169 Kč |
4. | Domácí jitrnice, pečená na sádle s kysaným zelím, hořčicí a vařenými brambory | 159 Kč |
5. | ,, GARLIC MUSH ROOMS´´ Smažené žampióny se salátem, česnekovým dresinkem a nachos | 159 Kč |