DATUM
ČT 3.4.
ČT 3.4.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Francouzská cibulačka s BIO Tempehem a CLZ/BL krutony | 49 Kč | |
1. | Menu 1: Pečená dýně Hokkaido (bylinky, TAMARI, česnek, sezamové gomásio), šťouchaný brambor, hrášek, dip z naší sojanézy, javorového sirupu a tahini pasty | 175 Kč |
2. | Tip týdne: NAŠE ČERSTVÉ semolinové špagety s pestem z čerstvých a sušených rajčat, řapíkatého celeru, bazalky a piniových oříšků, sypané sýrem Gran Biraghi/bylinkovým tofu a piniovými oříšky | 175 Kč |
3. | Menu 3: Pečený filet z tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup, okurkový salátek s česnekem a mátou | 185 Kč |