POLEDNÍ MENU

MAPA POLEDNÍHO MENU PŘEHLED RESTAURACÍ
SNÍDANĚ POLEDNÍ MENU BURGERY PIZZA ROZVOZ S SEBOU
PÁ 28.3. Navigovat Navigovat Zjistit více
Pórková s bramborami 40 Kč
1. Berberský kuskus s uzeným tofu 120 Kč
PÁ 28.3. Navigovat Navigovat Zjistit více
0, 3l květáková polévka s kokosovým mlékem a koriandrem 45 Kč
1. 150g KACHNÍ PRSÍČKO na PYRÉ z ČERVENÉHO ZELÍ s badyánem a pomerančem, bramborové placky, výpekový sos 169 Kč
2. 150g,, KUŘECÍ ONDRÁŠ,, balený do bramborového těsta, zelný salát s koprem 159 Kč
3. 200g MEXICKÉ RIZOTO z TRHANÉHO VEPŘOVÉHO MASA, fazole, kukuřice, jemně strouhaný sýr, Banana papričky 159 Kč
4. 150g,, BURRITO de POLLO,, pšeničná tortilla plněná kuřecím masem, rýží, tomaty, lité čedarem, fresh salátek 179 Kč
5. 150g POMALU DUŠENÁ VEPŘOVÁ LÍČKA na ČERNÉM PIVU a kořenové zelenině, bramborovo/pastyňákové pyré, glazovaná zelenina 179 Kč
PÁ 28.3. Navigovat Navigovat Zjistit více
Květáková polévka s vejcem 32 Kč
1. Kuřecí závitek plněný anglickou slaninou a listovým špenátem, mačkané brambory s uzeným a mladou cibulkou 159 Kč
2. Rýžové nudle s vepřovým masem, restovanou zeleninou (pórek, karotka, paprika, cibule) bambusovými výhonky a teriyaki omáčkou 139 Kč
3. Čerstvé tortellini s kuřecím masem, listovým špenátem, smetanou a česnekem, parmezán 159 Kč
4. Kančí kotlíkový guláš se zeleninou a klobásou, domácí kynutý knedlík 179 Kč
PÁ 28.3. Navigovat Navigovat Zjistit více
1. 130 g Kuřecí směs s čínskou zeleninou, dušená rýže 135 Kč
2. 150 g Kuřecí steak, zeleninová obloha 112 Kč
3. 150 g Moravský vrabec, dušené zelí, bramborové špalíčky 135 Kč
4. 100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, zakysaná smetana, brusinky 145 Kč
5. 5 ks Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí, smažená cibulka 130 Kč
6. 4 ks Kynuté knedlíky plněné borůvkami, šlehaný tvaroh 119 Kč
PÁ 28.3. Navigovat Navigovat Zjistit více
Polévka: Krém z pečeného celeru s našimi BL/CLZ krutony 49
1. Menu 1: Kroupové rizoto s lesními houbami, hlívou ústřičnou a medvědím česnekem, krémovým kešu sýrem, salátek z kysaného zelí s jarní cibulkou a jablkem 175
2. Tip týdne: Dýňový gulášek s máslovými fazolemi, dýňový olej, pražené dýňové semínko, rýže parboiled 175
3. Menu 3: Holandský řízek se sýrem obalený v kukuřičné strouhance pečený na horkém vzduchu, bramborové pyré, kyselá okurka, salát 185 K